Επικοινωνία | Login | GREN

Όραμα και αποστολή


Όραμα


Η προσφορά ασυναγώνιστων προϊόντων και υπηρεσιών αποτελούν μόνο την προϋπόθεση για επιτυχία.

Το όραμα της ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΕΠΕ πρεσβεύει στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες προσδοκώντας τη θεώρηση τους ως τους βασικούς της συνεταίρους, με τους οποίους θα μοιραστεί της μελλοντικές της επιτυχίες όραμα αυτό θα ακολουθηθεί με συνέπεια, υπομονή και πάθος μέχρι να κατοχυρωθεί, ότι οι πελάτες κατανοούν το ότι πράγματι η εταιρία νοιάζεται για εκείνους και εκείνοι από την πλευρά τους να φτάσουν στο σημείο να νοιάζονται με την σειρά τους για την εταιρία.

Τέτοιοι δεσμοί αποτελούν ένα ασυναγώνιστο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, τα οφέλη του οποίου είναι ανυπολόγιστα τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους πελάτες της. Για να επιτευχθεί ένα τέτοιο όραμα η ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΕΠΕ προσπαθεί με τους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες να στέλνει ανοιχτές προσκλήσεις για να συμπορευτούν προς μια κατεύθυνση συνεχούς ανάπτυξης, δημιουργίας και προσπάθειας εξέλιξης.

Αποστολή της Επιχείρησης


Η αποστολή της εταιρίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της πελατείας, τόσο μέσα στην Ελληνική αγορά όσο και έξω από αυτή.

Κυριότερος σύμμαχος σε αυτή την αποστολή είναι η εξόχως υψηλή τεχνογνωσία στην κατασκευή μεταλλικών προϊόντων, η προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη και το πάθος για διαρκή ανάπτυξη και δημιουργία. Η αποστολή της ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΕΠΕ ολοκληρώνεται κάθε φορά που συναντά τον ενθουσιασμό του πελάτη και ξαναρχίζει μέχρι τον επόμενο ενθουσιασμένο πελάτη. Το ήθος, η τήρηση των υποσχέσεων της και η δημιουργία μακροχρόνιων φιλικών σχέσεων αποτελεί τους κυριότερους συμμάχους της για την επίτευξη αυτής της πραγματικά απαιτητικής αποστολής.

Η μόνη επιτυχής κατάληξη για την εταιρία είναι η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση σε όλους τους τομείς καθώς και η αναβάθμιση των ανθρώπων της, οι οποίοι αποτελούν το μόνο αναντικατάστατο περιουσιακό της στοιχείο.